Wij geloven dat onze 25 jaar durende reis die ons heeft gebracht van Bevrachters van Schepen – naar Exploitanten – naar Managers – naar Hoofdeigenaren, ons op de ideale positie heeft geplaatst van verdiende ervaring, om onze klanten zo van de best mogelijke Verschepingsservice te kunnen verzekeren.

Onze geschiedenis bevat tevens in-house marketing en verhandeling van complete ladingen met diverse grondstoffen met behulp van onze Commerciële Afdeling.

Onze Verschepingsmissie

Onze Scheepvaart Reis

  • Bewezen Betrouwbare Dienst
  • De Meest Concurrerende Vrachtprijzen die Beschikbaar zijn
  • De Flexibiliteit die Vereist is om aan uw Behoeften van het moment te voldoen
  • Bulk en zakken Cement
  • Granen & Agrarische Producten
  • Stalen Producten 
  • Bulk en Meststoffen

Alexander & Blake Limited

Telefoon (Direct) + 1 289 208 4432

We zijn trots op onze effectieve oplossingen voor onze charteraars voor enkele van hun meest uitdagende en veeleisende verzendingen. U kunt vertrouwen op een bedrijf met een toegewijde, betrouwbare en efficiënte klantenservice. Onze reputatie wat betreft succes is niet in geringe mate te danken aan ons zeer ervaren, hardwerkende team dat klaar staat tijdens de gehele verzending om alle partijen van een volkomen succesvol resultaat te verzekeren. Neem gerust contact met ons op om uw wensen voor een verzending te bespreken. We garanderen u persoonlijk een dienst van het hoogst mogelijke niveau.
  • 25 Jaar Ervaring in de Charter Business

Onze missie is duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan met Verschepers door het volgende aan u te geven:

Alexander & Blake is gevestigd in Canada en een heeft zijn naam gevestigd als

Internationaal Opererend Scheepvaartbedrijf.

Wij kunnen met trots zeggen dat we al meer dan 25 jaar uitblinken in alle

aspecten van het verschepen.

We zijn gespec ialiseerd in Breakbulk en Droge Bulkgoederen – we verschepen vrachten veilig en betrouwbaar over de Wereld en alleen met moderne schepen die voldoen aan de hoogste standaarden – die perfect passen bij de voor hen bedoelde vrachten.

Ons zeer ervaren team werkt nauw samen met enkele van ‘s werelds grootste en meest gevestigde Bevrachters en Fabrieken, maar ook met nieuwkomers op het gebied van verscheping, waarbij we ze helpen om optimaal te profiteren van de Mogelijkheden van de Wereldmarkt. 
  • Bosbouw Producten

Enkele van Onze Typische Vrachten zijn: