Al 25 jaar hebben we Bosbouwvrachten zowel Verhandeld als Vervoerd van Canada en de VS naar het Caribisch Gebied en Zuid Amerika. Soorten ladingen zijn onder meer Krantenpapier, Kraftpapier, Papierrollen, Pulp en diverse gespecialiseerde soorten papier. We gebruiken schepen waarin op een geschikte manier deze delicate lading geladen kan worden, deze hebben te openen luiken, laadruimtes voor dozen of worden vanaf de zijkant ingeladen. We delen onze ruime ervaring met u om u te helpen de vracht in een goede conditie de bestemming te laten bereiken.

Laat ons onze jarenlange ervaring in de houthandel en verscheping met u delen bij uw volgende Verzending van Hout. Elk jaar leveren we aan verscheidene markten vele miljoenen kubieke meters hout, zowel benedendeks ingeladen als op het dek. We hebben de kennis om u te helpen uw hout te leveren aan buitenlandse kopers, voor de meest concurrerende prijs. We verschepen alle soorten hout, inclusief multiplex, en bezitten al het materiaal dat nodig is om uw zending in perfecte staat af te leveren.

We verschepen bulk en zakken graanproducten zoals Tarwe, Maïs, Rijst en Sojabonen met behulp van moderne Afgestemde Bulkcarriers die aan de Hoogste Standaarden voldoen en van een enkele ton tot volledige vaartuigen kunnen verschepen.

We transporteren regelmatig Bulkvrachten zoals Klinker, Zout, Mineralen en Meststoffen met behulp van onze onlangs gebouwde Bulkcarriers die aan boord hun eigen grijpers hebben.

Laat onze hoog opgeleide Havenkapiteins zorgen dat uw speciale Project of Dekvracht in goede staat aan de “overkant” arriveert. We vervoeren vrachtwagens, bouwmachines, containers die eigendom van de verzender zijn en projectlading op het dek en hebben een uitstekende staat van dienst wat betreft het bieden van concurrerende tarieven en leveringen zonder claims.

Alexander & Blake is zeer ervaren in het vervoeren van alle soorten staal, waaronder betonstaal, spoelen walsdraad, platstaal & platen, staalrollen en andere producten. We rekenen veel van ’s werelds grootste staalfabrieken tot onze vaste klanten en bieden maandelijks geconsolideerde staalverzendingen op de meeste van onze handelsroutes.

PULP & PAPIERPRODUCTEN

HOUT

GRANEN & AGRARISCHE PRODUCTEN

BULK GRONDSTOFFEN

PROJECT & DEKVRACHT

SOORTEN VRACHT

STALEN PRODUCTEN